Над 100 000 лева начална инвестиция е вложил Димитър Бербатов в

...
Над 100 000 лева начална инвестиция е вложил Димитър Бербатов в
Коментари Харесай

Бербо влага луди пари в новата си марка

Над 100 000 лв. начална инвестиция е вложил Димитър Бербатов в новия си бранд „ D9B “, научи „ Галерия “ от добре осведомени източници. Футболната легенда солидно популяризира онлайн магазина си, в който се оферират главно тениски на извънредната марка.

Само 20 000 лв. коствала машината, с която да се печатат принтовете на тениските, настояват осведомени. Бербатов избрал една от най-скъпите техники, тъй като желал да предлага безупречно качество. За съпоставяне, машината на сътрудника му Благой Георгиев, който също има личен бранд, е оценена на 5000 лв..

Половинката на Златка Райкова е закупил оборудването на остаряло, с цел да не бъде „ вътре “ с огромна сума. Бербатов не си падал по сходни „ тънки сметки “ и заложил на топ материи. От стилния отрасъл обаче показват подозрение, че тактиката му е вярна. Една тениска с марката на легендата се продава за баснословните 139 лв..

„ Да, с логото на марката му е, несъмнено и качеството е положително, само че в последна сметка това си остана просто една тениска “, разясняват консуматори. Повечето са в ступор от високите цени на продуктите. Един суитшърт, да вземем за пример, коства 159 лв., което се приближава като цена до световноизвестните марки.

Критики търпи и името на марката: „ D9B “. Някои го съпоставиха с известната немска железопътна линия Deutsche Bahn, до момента в който други подсетиха, че това са буквите на футболиста Дейвид Бекъм.

През последните няколко години стана изключително съвременно родни звезди без опит в модата да основават лични марки. Най-често се преквалифицират фолк певиците ни, само че и във футболните среди все по-често се срещат начинаещи „ дизайнери “, изключително откакто са завършили с кариерата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР